BlogOverig

Man/vrouw avond

Met dank aan de creatieve inbreng van Huib.

Op dinsdagavond 1 februari togen 14 mannen van Asset | Marketing naar Café Jack’s voor een typisch mannelijke bezigheid: een bierproeverij. Tegen een uurtje of negen werd er begonnen aan het 6-gangen menu van bieren. Er werd afgetrapt met een braaf witbiertje waarbij een klein woordje werd gehouden door de kenner van Café Jacks.

Niet lang daarna kwamen er kaarten op tafel en werd er in 2 groepen fanatiek getoept. Dit zorgde soms voor vreemde blikken van de dartende stamgasten. De biertjes werden ondertussen dankbaar naar binnen gegooid. De één fris en fruitig, de ander bitter en zwaar. Nummer 6 en grote uitsmijter was de Gulden Draak: een donker bier met een alcoholpercentage van 10,50%. Het lukte één persoon (lees: Huib) niet om deze in z’n geheel op te drinken. Een natte broek en een roep om ‘adje schoen’ waren het gevolg. Een losse schoen was niet voor handen dus uiteindelijk werd er door de persoon in kwestie maltbier geät. Na dit vermakelijke tafereel was het tijd om naar Café Philip te gaan alwaar het broodnodige vrouwelijk schoon van Asset | Marketing te vinden was.

Terwijl de mannen zich in Café Jack’s vermaakten met een paar stokken kaarten ging het er in Havana wat actiever aan toe. Voor de 22! vrouwen was er namelijk een cocktail workshop geregeld en er werd enthousiast geshaked en gemixed.

Er werden in twee groepen twee cocktails gemaakt, de Blueberry Mojito en de Long Beach Ice Tea.  Vooral deze laatste bracht de stemming er goed in aangezien er vijf verschillende soorten sterke drank in gaan. Na een korte instructie werden de flessen sterke drank flink leeg geschonken en kon het shaken beginnen. Bij sommigen was één slokje van de zelf gebrouwen cocktail al genoeg om in een hysterische giechelbui uit te barsten. (Deze persoon heeft de borrel later die avond dan ook niet meer gehaald.)

Nadat beide cocktails meerdere keren waren gemaakt en de laatste druppels drank uit de flessen waren gegoten verplaatste ook het vrouwelijk schoon van de vereniging zich naar de Philip om het feestje tot in de late uurtjes voort te zetten. Al met al kan er terug gekeken worden op een geslaagde avond.

The following two tabs change content below.

Loes

Laatste berichten van Loes (toon alles)

2 gedachten over “Man/vrouw avond

  1. Dat ziet er niet verkeerd uit. Ik heb dus wat gemist.
    Goed om te zien dat jullie het zonder mij ook nog redden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.