Mart Janssen

Mart Janssen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Mart Janssen en sinds oktober 2018 ben ik een van de bloggers op Markethings.net. Momenteel volg ik de master Marketing Management aan Tilburg University. Nadat ik in februari 2017 mijn hbo-bachelor Commerciële Economie heb behaald ben ik eerst een paar maanden fulltime blijven werken op mijn afstudeeradres. Toen ik eenmaal wat geld bij elkaar had gespaard vond ik dat het tijd was om iets van de wereld te zien. Zo gezegd, zo gedaan, en een paar weken later heb ik Dubai en Thailand bezocht. Eenmaal terug in ons koude kikkerlandje ben ik de premaster Marketing Management gaan volgen. Na het behalen van mijn premaster ben ik lid geworden van de jaarboekcommissie van Asset|Marketing, een leuke en leerzame ervaring!

Nu wil ik graag leuke en interessante blogs gaan schrijven voor Markethings.net. Mijn blogs kunnen over uiteenlopende onderwerpen gaan zoals online marketing, consumentengedrag, sportmarketing en de trends en ontwikkelingen in de FMCG-branche.

Mocht je suggesties of vragen hebben, laat het me dan weten!

The following two tabs change content below.
blank

Mart Janssen

Mart studeert Marketing Management aan de Universiteit en blogt sinds oktober 2018 voor Markethings.net. Zijn interesses zijn onder andere te vinden in consumentengedrag, online marketing en de FMCG-branche.
blank

Laatste berichten van Mart Janssen (toon alles)