BlogInnovatieMarkethings.net informeert

MoneYou lanceert ‘Sparen op Facebook’!

Consumenten brengen steeds meer tijd op Facebook door. De financiele dienstverlener speelt hierop in door ‘Sparen op Facebook’ mogelijk te maken. Het houdt concreet in dat je via Facebook kunt inloggen bij de site van Moneyou waarna je kunt bekijken hoeveel geld je op de rekening hebt staan. Daarnaast is het mogelijk om direct bedragen over te boeken en speciale deelrekeningen aan te maken met een specifiek spaardoel. Zou jij gebruikmaken van deze mogelijkheid?

Video Moneyou ‘Sparen op Facebook’

Om een impressie te kunnen krijgen, heeft men het volgende filmpje op Youtube geplaatst.

Geef jouw mening!

Wat vind jij van deze mogelijkheid? Zou jij gebruikmaken van ‘Sparen via Facebook’ of log je liever (veilig) direct in via de site van MoneYou zelf? Laat het weten bij de reacties of deel het blog middels de onderstaande social media buttons.

Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

Een gedachte over “MoneYou lanceert ‘Sparen op Facebook’!

  1. Ik zie er zelf niet echt de voordelen van in. Met internetbankieren bij je eigen bank heb je vrijwel dezelfde mogelijkheden en dit soort dingen kun je ook in excel voor jezelf bijhouden als je dat zo nauwgezet in de gaten wilt houden. Daarnaast voelt het voor mij wat veiliger om te bankieren op de site van mijn bank en niet op facebook. Je spaardoelen delen met vrienden lijkt me het enige directe nut. Alleen de meeste vrienden zal het een worst wezen of je ergens voor aan het sparen bent, want als het belangrijk genoeg is komt er vanzelf wel een statusupdate als de daadwerkelijke aankoop heeft plaatsgevonden. Wat mij betreft niet nuttig als tool, maar misschien wel goed als promotie van moneyou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.