Blog

MyOrder; mobiel betalen is de toekomst.

MyOrder is een mobiele applicatie die het mogelijk maakt om via het mobiel te betalen en bestellen en dat is nu al mogelijk op zo’n 12.000 plaatsen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in de horeca, bij bioscopen, in steeds meer steden bij parkeergelegenheden en bij bezorgrestaurants. Deelnemende partijen zijn onder andere KFC, Bakker Bart, Shell, Thuisbezorgd en Kwalitaria & Wolff Bioscopen. Een overzicht van alle deelnemende landelijke partijen is hier te vinden.

Met behulp van MyOrder kan je dus niet alleen via je mobiel betalen maar ook bestellen. Zo kan je een drankje in een restaurant bestellen terwijl je lekker buiten in het zonnetje zit. Ook hoef je niet meer in de rij te staan voor een kaartje bij de bioscoop. De mobiele applicatie zal het leven dus wat makkelijker maken.

MyOrder

Rabobank en MyOrder

Rabobank heeft in 2012 80% van de aandelen gekocht in MyOrder en heeft destijds flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van MyOrder. Dat hebben ze gedaan omdat het interessant was voor hun zakelijke en particuliere klanten. Het is overigens mogelijk voor consumenten die niet klant zijn van de Rabobank om van de voordelen van MyOrder gebruik te maken. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, PayPal of via de creditcard.

Geen wachttijd meer bij parkeren

Vooral het mobiel betalen tijdens parkeren levert veel voordelen op in mijn ogen. Je hoeft niet meer in de rij te wachten om een papieren kaartje te gaan halen. Hierdoor vervalt de wachttijd en iedereen zal het wel met mij eens zijn dat het wachten in een rij om te betalen voor een papieren kaartje erg vervelend is. We hebben namelijk allemaal wel wat beters te doen. Zie hieronder een filmpje over uitleg van het mobiel betalen bij parkeren:

 

 

Mobiel betalen bij parkeren

Nu is het mobiel betalen bij parkeren voor mij als student nog niet zo heel interessant aangezien ik nog niet in het bezit ben van een auto. Maar ik ga deze mobiele applicatie zeker onthouden voor later wanneer ik wel een auto bezit en ik kan MyOrder ook zeker aanraden aan andere autobezitters.

Ikzelf denk dat in de toekomst iedereen gaat betalen via zijn/haar mobiel. Of MyOrder hier een grote rol in zal spelen dat is de vraag, de toekomst zal het leren. Welke functie van MyOrder vind jij interessant? Waarvoor zou jij het gebruiken? Laat het weten in de comments hieronder.

The following two tabs change content below.

Robin Teunissen

Laatste berichten van Robin Teunissen (toon alles)

Een gedachte over “MyOrder; mobiel betalen is de toekomst.

  1. Interessant om te zien op de website van MyOrder dat verschillende universiteiten zoals die in Rotterdam, Eindhoven en Groningen hier gebruik van maken. Ben benieuwd wanneer Tilburg University dit gaat doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.