BlogCarrière Oriëntatie

Nationale Marketing Strijd 2015!

Nationale Marketing StrijdOp 3 en 4 maart vindt de Nationale Marketing Strijd 2015 plaats! Bij dit grootse landelijke evenement dingen marketingstudenten uit heel Nederland mee voor de titel Grootste Marketing Talent van Nederland en kom je in contact met toonaangevende bedrijven. Een van de organisatoren van de Nationale Marketing Strijd is Sterre Mouws, die een kijkje achter de schermen geeft bij het organiseren van dit evenement.

De Nationale Marketing Strijd, dit jaar wordt het voor de 25e keer georganiseerd als een evenement van Marketing Associatie Nederland. Aankomende editie in Maastricht, terwijl het de twee jaren daarvoor in Amsterdam was, de bruisende Randstad. Dat was zeker een uitdaging voor ons, probeer bedrijven maar eens enthousiast te krijgen om naar het ‘o zo verre’ Limburg te komen. Dat terwijl Maastricht juist zo veel te bieden heeft met een opvallende internationale sfeer, je zit in slechts korte momenten van tijd in Duitsland of België. Het is ons dan ook gelukt om met deze en nog veel meer argumenten bedrijven als FrieslandCampina, PostNL, DSM, Google en Nestlé als partner binnen te halen voor de Nationale Marketing Strijd 2015!

foto winnaar NMS

Maar er komt wel nog veel meer bij kijken dan alleen de bedrijven naar het mooie Maastricht te brengen. Want nu de studenten nog. Wij als bestuur zijn heel Nederland doorgereisd om studenten te enthousiasmeren over het grootste marketing en recruitment evenement van Nederland. Dat waren weken die vooral in de trein werden doorgebracht, Maastricht-Groningen duurt namelijk 4,5 uur enkele reis. De koffie van de Kiosk was dus onze grootste vriend tijdens deze weken.

Vooraf moesten we pakkende flyers en posters ontwerpen om de aandacht van studenten te trekken. En zelf met alle ogen op een ontwerp ontgaat je wel eens het feit dat er een spelfoutje op de flyer staat. Dit wekte dan we wel weer de aandacht van menig oplettend student! Is het jou al opgevallen? Tijdens het flyeren deelden we ook Venco dropjes uit, wat door veel mensen erg werd gewaardeerd.

Kortom, er komt heel wat bij kijken om zo’n groot marketing en recruitment evenement te organiseren. Dit is namelijk nog lang niet alles! We steken er veel tijd in zodat het een zo groot mogelijk succes wordt. Wil jij dit dan ook beleven? Je kunt je nog inschrijven voor de Nationale Marketing Strijd 2015 tot 12 december 12.00u ‘s middags.

Ga naar onze website www.nationalemarketingstrijd.nl voor meer informatie!

Interesse om zelf het grootste landelijke Marketing evenement te organiseren?

Na dit jaar in Maastricht, vindt de Nationale Marketing Strijd 2016 plaats in Tilburg. Heb je interesse om volgend jaar zelf dit grootse landelijke evenement te organiseren? Kijk dan op www.asset-marketing.nl/nms, mail naar vice-chairman@asset-marketing.nl of kom langs bij onze kamer (E1.02).

foto blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.