BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Robin van Persie mist penalty in Engelse Commercial van Mars

In de aanloop naar het Europees Kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne, blijken bepaalde merken dit evenement als de context van een commercial te kiezen. Zo ook het Amerikaanse bedrijf MARS, die in Engeland een commercieel heeft gelanceerd met Robin van Persie in de hoofdrol. RVP mist tijdens een strafschoppenserie bij de wedstrijd Nederland – Engeland een penalty, waardoor Nederland uit het toernooi ligt. Wat vind jij van deze commercial? Wat vind jij ervan dat RVP aan deze commercial heeft meegewerkt?

Commercial MARS met Robin van Persie

Naast Robin van Persie zijn ook de Engelse internationals Theo Walcott (Arsenal), Scott Parker (Tottenham Hotspur) en Glen Johnson (Liverpool FC) in de commercial te zien. Als de Engelse keeper uitvalt, kijken deze spelers vol ongeloof naar elkaar. Wie moet nu de keeper worden, om te zorgen dat Engeland toch doorgaat in het toernooi? Gelukkig (voor Engeland) werpt een verzorger zich op, uiteraard nadat hij een MARS heeft gegeten. Uiteindelijk blijkt hij alle Nederlandse penalties, de een nog mooier dan de ander, uit het doel te houden. Omdat beelden toch altijd meer zeggen dan woorden, hieronder nog even het bewuste filmpje.

http://www.youtube.com/watch?v=Y3hvQjGwN2s

Laat jouw mening horen!

Wat vind jij van deze commercial? Is het feit dat deze commercial naar Nederland uitlekt schadelijk voor het imago van MARS? Laat het weten bij de reacties, of deel het blog middels de onderstaande social media buttons!

Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

Een gedachte over “Robin van Persie mist penalty in Engelse Commercial van Mars

  1. Een samenvatting van de reacties op Twitter: een rare commercial en nog vreemder dat Robin van Persie er aan heeft meegewerkt. Bovendien roept een enkeling op Mars te boycotten, maar hoe serieus je dit kan nemen is natuurlijk de vraag. Desalniettemin zou je dus wel kunnen concluderen dat deze Engelse commercial schadelijke effecten kan hebben met betrekking tot de Nederlandse markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.