Romaana Abdoelrahman

Romaana

Hey jij!

Ik ben Romaana Abdoelrahman en sinds januari 2019 blog ik voor Markethings.net. Ik ben 24 jaar en studeer momenteel de master Marketing Management aan de Tilburgse Universiteit. Hiervoor heb ik de opleiding commerciele economie afgerond op de Haagse Hogeschool, gewerkt bij Dell EMC als accountmanager en een tussenjaar gehad waarin ik Zuid-Oost Azie (en Melbourne) heb mogen ontdekken. Zoals je ziet zit ik niet graag stil, vandaar mijn keuze om me aan te sluiten als blogger bij Markethings.net.

Mijn interesses gaan uit naar nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van marketing, inspirerende marketing goeroe’s en opvallende marketing campagnes. Hier kun je dan ook zeker blogs over verwachten. Mocht je benieuwd zijn naar de ins en outs van een bepaald marketing-gerelateerd onderwerp? Stuur mij een berichtje en dan ga ik op onderzoek uit! Je kunt met mij in contact komen via: https://www.linkedin.com/in/romaana/.

The following two tabs change content below.
blank

Romaana Abdoelrahman

Romaana studeert, na afronding van de pre-master, Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. Haar interesses gaan uit naar technologische ontwikkelingen, opvallende marketing campagnes en inspirerende marketing goeroe's.