BlogE-commerceMarkethings.net informeert

Sampling Senseo koffiepads in online proeflokaal

Vanochtend kwam ik er tot mijn schrik achter dat de koffiepads voor mijn Senseo op waren. Om die reden ben ik meteen naar de winkel gegaan om een nieuwe voorraad pads te halen. Bij het bestuderen van de verpakking van de koffiepads viel mij een sticker op, waarbij werd aangeraden een bezoek te brengen aan een online proeflokaal. Nieuwsgierig als ik was, deed ik dit dan ook. Vervolgens kwam ik terecht op de actiewebsite met een filmpje over het online proeflokaal.Proeflokaal SENSEO online sampling

Binnenkomst proeflokaal

Bij het binnengaan van het proeflokaal krijg je eerst een aantal beelden te zien van hoe koffiepads gemaakt worden. Uiteindelijk zie je een telefonerende persoon, die nadat hij opgehangen heeft, een verhaal vertelt over de nieuwe smaken van Senseo. Je kunt meer over de smaken te weten komen, of direct een proefpakket bestellen.

Meer weten over de nieuwe smaken

De nieuwe smaken zijn respectievelijk: Cappuccino Choco, Cappuccino Caramel en Café Latte. Over elke smaak vertelt de eerdergenoemde man een vaag verhaal. Zo vertelt hij over de Café Latte variant het volgende:“Het aroma is een traktatie voor iedere fijnproever. Subtiel en toch volop koffie. Ik zou bijna willen zeggen weelderig, rond, vol, zacht.” Persoonlijk heb ik niet bepaald een beeld bij hoe de smaak van de koffie in dit geval zal uitpakken. Maar dat is natuurlijk ook het moeilijke van een online proeflokaal, waarbij je de consument eigenlijk niet echt kunt laten proeven. Gelukkig was er wel de mogelijkheid om een proefpakket te bestellen.

Proefpakket aanvragen

Om de smaken toch te kunnen proeven, heb ik dus een proefpakket aangevraagd. Wat men slim gedaan heeft, is dat men de mogelijkheid heeft ingebouwd, om het feit dat jij een proefpakket hebt aangevraagd, direct te delen via Facebook, Hyves en/of Twitter.

Laat jouw mening horen!

Wat vind jij van dit online proeflokaal? Is het volgens jou een goed uitgewerkt concept? Ben jij benieuwd naar de nieuwe smaken? Heb je het gratis proefpakket besteld? Laat het weten bij de reacties of deel het blog middels de social media buttons.

Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.