BlogCarrière Oriëntatie

Alumni interview met Sander Berlinski

sander berlinksi

Even voorstellen 

Naam: Sander Berlinksi 

Leeftijd: 29 

Huidige functie: Digital Strategist bij ISM eCompany 

Carrièrepad 

Vanaf april 2017 ben ik werkzaam als digital strategist bij ISM eCompany, een full service e-commerce bureau met meer dan 200 specialisten. Mijn functie bestaat grofweg uit de volgende werkzaamheden: 1) het opzetten en ontwikkelen van een strategische businessunit met een onderscheidende service propositie, 2) ISM profileren als strategische autoriteit door deel te nemen als spreker op seminars, webinars te geven en blogs te schrijven en 3) het leiden van digitale strategieën en transformaties voor onze klanten. Geloof het of niet, maar ik alle kennis en vaardigheden die ik voor mijn werkzaamheden nodig heb, heb ik geleerd tijdens mijn master Marketing Management op Tilburg University.

Tijdens de colleges dacht vaak “waarom moeten we dit leren, dit ga ik in de toekomst toch nooit meer gebruiken”. Nu, iets meer dan 4 jaar later, kan ik oprecht zeggen dat ik de meeste kennis en vaardigheden elke dag toepas in mijn werkzaamheden als digital strategist voor toonaangevende retailers en merken. Je kunt hierbij onder andere denken aan de volgende toepassingen: 1) Ik gebruik de kennis van Service Marketing bij het ontwikkelen en verbeteren van onze propositie, 2) Survey Methodology, Academic Competences en Experimental Designs om te bepalen welke onderzoekstechnieken ik nodig heb om de problemen van mijn klanten op te lossen en 3) Strategic Marketing Management voor het ontwikkelen en bieden van advies op basis van de analyses van de verschillende onderzoekstechnieken.

Tijdens mijn bachelor en master op Tilburg University was ik vooral actief bij T.S.T.V. Lacoste en nog niet bij Asset | Marketing. Pas toen ik in 2015 als docent op Tilburg University begon besefte ik me hoe waardevol de studievereniging is voor alle studenten en de bedrijven die bij Asset | Marketing betrokken zijn. Ik heb toen besloten dat ik ook mijn steentje bij wilde dragen aan Asset | Marketing. Zo ben ik actief in de Raad van Advies van TIME, help ik bij evenementen zoals Commercial Night en fungeer ik af en toe als schakel tussen het marketing departement en de studievereniging, zelfs nu ik niet meer bij het marketing departement werkzaam ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.