Sander Mortier

Mijn naam is Sander Mortier, 25 jaar oud en woonachtig in het mooie Tilburg. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de Tilburg University met het papiertje van mijn master Marketing Management op zak. Momenteel ben ik werkzaam als e-commerce trainee bij Smartwares Group.

Tijdens mijn bachelor bedrijfseconomie ben ik actief geworden bij studievereniging Asset | Marketing waar ik een jaar lang in het bestuur heb gezeten en veel bedrijven heb gebonden aan onze studievereniging. Daarnaast heb ik de Markethings Week en Marketing Event georganiseerd en ben ik nu fanatiek blogger bij markethings.net. 

Ik houd van lekker eten, reizen en muziek. Daarnaast ben ik een fanatieke voetballer en ga ik regelmatig naar de sportschool. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en schrijf daarom graag over nieuwe actuele marketing-onderwerpen met een oog voor creativiteit en een grapje. 

The following two tabs change content below.
blank

Sander Mortier

Sander is momenteel E-commerce Trainee bij Smartwares Group. Daarnaast is hij actief in adviesorgaan Stichting Markethings Week. Verder blogt hij regelmatig voor Markethings.net. Zijn verdere vrije tijd besteed hij graag aan muziek, sporten en reizen. Wil je met Sander in contact komen? Stuur hem dan gerust een berichtje op LinkedIn.