BlogMarkethings.net inspireertOverig

#Studieontwijkendgedrag momentje – Geniale Guerrilla Marketing 23

Geniale Guerrilla Marketing tijd!

De tentamenperiode is weer aangebroken. Een tijd waarin we hele dagen in de bieb spenderen om een poging tot leren te wagen. Lezen lezen lezen.. Maar het is toch écht even tijd voor een studieontwijkendgedrag momentje. Niet te lang natuurlijk, maar ontspanning is belangrijk! Dan kun je zometeen weer even knallen! En omdat jullie het lezen vast even beu zijn, heb ik voor jullie een blog gevuld vol met nieuwe (en oudere) Guerrilla Marketing acties en andere grappige promotiestunts.. scrollen maar!! 🙂

1

2

Coca Cola gebruikt haar logo op een slimme manier, namelijk als bank. Mensen komen op het logo zitten, een perfecte plek voor een foto.. en laat die foto natuurlijk geplaatst worden op social media…Slimme actie!

15

Welk poortje loop jij door?! 😉

14

Dit is nog eens een originele manier om een werkgever te zoeken..

 

13

Een leuke Guerrilla Marketing campagne van FedEx.

12

11

10

9

 

En er zijn nog meer Guerrilla campagnes!

8

7

Greentea

6

 

5

Opmerkelijk; een campagne tegen huidkanker.. Zou jij ook nieuwsgierig zijn en een post- it van deze man nemen?

4

Shoking…

3

Fiat 500. Deze auto kan zelfs varen tussen de verschillende boten tijdens de Gaypride. Opvallend.. of juist niet? Roze is immers de kleur van de Gaypride..

 

Succes met de deadlines en tentamens!!

 

Toe aan nog meer afleiding en nog meer Guerrilla Marketing Campagnes? Er staan maar liefst 22 andere blogs online met de leukste en origineelste Guerrilla Marketing campagnes. Je kunt ze via ‘Guerrilla Marketing’ in de zoekfunctie allemaal bekijken. Of klik hier om doorverwezen te worden naar Geniale Guerrilla Marketing 22.

The following two tabs change content below.

Kim van Loo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.