T-Mobile Angry Birds Live

Life is for sharing

T-Mobile bedacht recentelijk een actie om het merk onder de aandacht te brengen. Tevens een geschikt moment om de slogan life is for sharing nogmaals onder de aandacht te brengen.


Angry Birds Live

T-Mobile bouwde in Barcelona een real life Angry Birds setting waarbij voorbijgangers het spel in het echt konden spelen, compleet met rondvliegende vogels en een kapot geschoten decor. Zie hieronder het resultaat.

Wat vinden jullie?

Wat vinden jullie van deze actie? Persoonlijk vind ik het erg leuk bedacht. Wat we natuurlijk niet zien is dat de actie in het echt natuurlijk niet zo vloeiend verloopt als in de video wordt weergegeven. Wat te denken van het telkens opnieuw opbouwen van het decor. Daarnaast wordt ook niet helemaal duidelijk hoe de synchronisatie tussen gebruikers die speelt en de weggeschoten vogels verloopt. Desondanks toch erg leuk bedacht.

Met dank aan Chris

3 thoughts on “T-Mobile Angry Birds Live”

 1. Richard schreef:

  Ziet er erg grappig uit, een leuke reclame. Maar lijkt me niet dat mensen zomaar langs konden lopen en het spelen, daarvoor zie het er teveel als een reclame uit.

  Maar de interactie van mobiel naar reallife vind ik erg grappig gemaakt.

 2. Mark schreef:

  @Richard Inderdaad, waarschijnlijk is daarvoor ook wel het e.e.a. geregisseerd. Desondanks vond ik het persoonlijk een leuk filmpje :).

 3. Anne schreef:

  Leuk filmpje, leuk actie, maar helaas niet erg praktisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.