Blog

T-Mobile Angry Birds Live

Life is for sharing

T-Mobile bedacht recentelijk een actie om het merk onder de aandacht te brengen. Tevens een geschikt moment om de slogan life is for sharing nogmaals onder de aandacht te brengen.


Angry Birds Live

T-Mobile bouwde in Barcelona een real life Angry Birds setting waarbij voorbijgangers het spel in het echt konden spelen, compleet met rondvliegende vogels en een kapot geschoten decor. Zie hieronder het resultaat.

Wat vinden jullie?

Wat vinden jullie van deze actie? Persoonlijk vind ik het erg leuk bedacht. Wat we natuurlijk niet zien is dat de actie in het echt natuurlijk niet zo vloeiend verloopt als in de video wordt weergegeven. Wat te denken van het telkens opnieuw opbouwen van het decor. Daarnaast wordt ook niet helemaal duidelijk hoe de synchronisatie tussen gebruikers die speelt en de weggeschoten vogels verloopt. Desondanks toch erg leuk bedacht.

Met dank aan Chris

The following two tabs change content below.
Mijn naam is Mark Hoogerbeets. Ik ben afkomstig uit het zuiden van het land, omgeving Venlo en ben 23 jaar oud. In het verleden heb ik Commerciële Economie (IEMES) gestudeerd aan de Fontys Bedrijfshogeschool in Tilburg. De afkorting IEMES staat voor International Event, Music & Entertainment Studies. De naam Bedrijfshogeschool is tegenwoordig omgedoopt tot Fontys Academy for Creative Industries (ACI). Na afronding van deze studie wilde ik mij graag verder ontwikkelen op het gebied van marketing. Per september 2011 ben ik dan ook gestart met de Pre-Master Marketing Management, die mij tot dusver prima bevalt. Eind maart (2011) ben ik actief lid geworden bij Asset Marketing. Sindsdien probeer ik met regelmaat interessante blogs te plaatsen op Markethings.net. Ik vind het erg leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan Asset Marketing.

Laatste berichten van Mark (toon alles)

3 gedachten over “T-Mobile Angry Birds Live

  1. Ziet er erg grappig uit, een leuke reclame. Maar lijkt me niet dat mensen zomaar langs konden lopen en het spelen, daarvoor zie het er teveel als een reclame uit.

    Maar de interactie van mobiel naar reallife vind ik erg grappig gemaakt.

  2. @Richard Inderdaad, waarschijnlijk is daarvoor ook wel het e.e.a. geregisseerd. Desondanks vond ik het persoonlijk een leuk filmpje :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.