Tim van Eijkeren

Hallo marketing liefhebbers!

Mijn naam is Tim van Eijkeren en sinds November 2017 ben ik aan de slag gegaan als blogger bij Markethings.Net. Momenteel studeer ik de pre-master Marketing Management aan de Tilburg University. Vorige zomer heb ik mijn Bachelor studie International Business & Management afgerond aan de HZ University of Applied Sciences. Tijdens deze studie en mijn voorgaande stages heb ik mijn passie voor marketing ontwikkeld. Met mijn blogs wil ik de lezers informeren en inspireren over diverse marketing gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan: online marketing, social media marketing, marketing communicatie, consumentengedrag en innovaties.

Mijn grootste hobby’s zijn sporten, met vrienden afspreken en reizen. Alvorens het starten met de Master Marketing Management in September zal ik een half jaar gaan backpacken. En dus zullen mijn blogs tot die tijd geschreven worden in onder meer Zuid-Oost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Mocht je suggesties of vragen hebben, feel free to contact me anytime!

www.linkedin.com/in/tim-van-eijkeren

The following two tabs change content below.
blank

Tim van Eijkeren

Tim is blogger bij Markethings.net