BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Top 5 Olympische Commercials

Het vierde grote sportevenement van deze zomer staat voor de deur. Na het Europees Kampioenschap, Wimbledon en de Tour de France is het de beurt aan de Olympische Spelen. De atleten zullen vanaf 27 juli in Londen gaan strijden om het felbegeerde goud en de harten van de supporters. De sponsoren doen dat nu al, dus maakt Markethings.net de balans op. Wat zijn de aller-allermooiste Olympische commercials van dit moment? Zie voor u, de Top 5 Olympische Commercials:

5. British Airways
De Olympische Spelen in eigen land is voor een vliegtuigmaatschappij natuurlijk dé mogelijkheid om te laten zien wat ze in huis hebben. British Airways doet dat op een fraaie manier door het wedstrijdelement toe te voegen aan het inchecken van bagage.

http://www.youtube.com/watch?v=NDM1OGoMWbk&feature=player_embedded

4. Omega
Omega verzorgt al 25 jaar de tijdwaarnemingen bij de Olympische Spelen, en laat in haar commercial momenten zien die zich afspelen net voordat de tijd zal gaan lopen. Dat ziet er mooi uit, zeker met die lekkere tune van de Rolling Stones.

3. Adidas
Als grote sponsor van de Britse atleten komt Adidas met een inspirerend filmpje. De sporters worden toegesproken er alles, maar dan ook alles voor te doen om te winnen. Want deze kans komt nooit weer.

http://www.youtube.com/watch?v=0eisbkQgY2Q&feature=player_embedded

2. Visa
Bij mooie beelden hoort een mooie stem. Daar hebben ze bij Visa wel aan gedacht. Met de woorden gesproken door Morgan Freeman worden de toch al mooie plaatjes naar een hoger plan getild. Zo wordt onderstaande commercial, die samengaat met een serie korte filmpjes, een lust voor oog en oor.

http://www.youtube.com/watch?v=p9PZV1e9jks&feature=relmfu

1. Procter & Gamble
Bij P&G zetten ze de moeders in het zonnetje. Moeders die er alles aan doen hun kinderen de sport te laten beoefenen die ze leuk vinden, om zo wellicht ooit te kunnen uitblinken op De Spelen. Een mooie, terechte hommage aan zij die dat verdienen.

http://www.youtube.com/watch?v=NScs_qX2Okk&feature=player_embedded#!

En, zijn jullie het eens met deze Top 5?

The following two tabs change content below.

8 gedachten over “Top 5 Olympische Commercials

  1. P & G heeft zeker een mooi filmpje maar ik vind het een beetje rare invalshoek. Kan niet echt plaatsen wat nou het verband is tussen duracel en gilette en de moeders van de olympische atleten. Lijkt me met zijn 2 minuten ook een vrij prijzige reclame voor primetime.

  2. Heel leuk stukje mark! Ik vind vooral visa heel sterk met Morgan Freeman als narrator. Zorgt dat je enorm veel zin krijgt in de spelen, althans ikzelf in ieder geval!

  3. Zag gisteren Morgan Freeman ook in reclame voor discovery channel. Lekker bezig die vent!

  4. Hele nette commercial van Visa, mooie beelden! Vind wel dat ze allemaal wat lang duren, vooral die van P&G.

  5. Vooral die commercial van British Airways, ik heb zelf niet zoveel met sport, maar ik krijg hiermee wel zin in vakantie! Twee vliegen in een klap! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.