Blog

Tweet van de Week: Dmitry Medvedev

De tweet van de week in de eerste week van 2011 zou natuurlijk een algemene Nieuwjaarsgroet van een belangrijk persoon kunnen zijn. Maar interessanter wordt het als de Russische president Medvedev, Arnold Schwarzenegger een goede toekomst wenst:

medvedev

Voor iedereen die het nieuws is ontgaan: the Governator is geen Governator meer. Na bijna 8 jaar gouverneur van Californie geweest te zijn zit de termijn van voormalig acteur en bodybuilder er op. Lees hier mee over de bijzondere carrière van Arnie.

Bijzonder aan deze tweet is natuurlijk dat hij afkomstig is van Medvedev die president van Rusland is; terwijl Rusland en Amerika nog niet zo heel erg lang geleden gezworen vijanden waren…

De tweet komt bijzonder vriendschappelijk over, en de Terminator maakt het helemaal sappig met zijn reactie waarin hij de Russische president publiekelijk uitnodigt om mee te gaan skiën!

Arnold Schwarzenegger

The following two tabs change content below.

Stan

Laatste berichten van Stan (toon alles)

5 gedachten over “Tweet van de Week: Dmitry Medvedev

  1. Leuke post Stan! Geeft treffend een van de grootste sterktes van Twitter aan: de gewone persoon achter mensen met icoon-status laten zien. Soms botst dat met partij-, bedrijfs-, of zelfs landelijke belangen en regelgevingen (voorbeelden in overvloed: Verhagen twitterend vanuit “gesloten” locaties in Den Haag, politiefunctionarissen op non-actief), soms is het geheel belangeloos. Hoe dan ook, voor veel mensen (ik kijk mezelf aan) een reden om Twitter enkel al als volger van inspirerende personen te gebruiken.

  2. Goede post! Dat is inderdaad het leuke aan twitter. Het is wat Thom zegt, als ik een twitter account aan zou maken, zou ik het om die reden doen!

  3. Dat is ook voornamelijk de reden waarom ik een twitter-account heb. Naast het schrijven van de deze rubriek natuurlijk!

  4. @Thom, Michon en Rik,
    Bedankt voor jullie reactie. Het is ieder zijn eigen keuze, dus natuurlijk mogen jullie passief op Twitter zijn en alles lezen zonder zelf te twitteren, maar ik zou het persoonlijk erg leuk vinden als jullie zelf ook zouden twitteren. Ik hoef helemaal niet constant te weten waar jullie mee bezig zijn, maar dat is ook het mooie aan twitter, je bepaalt zelf wat je wel en niet de wereld instuurt. Ik zou het in ieder geval leuk vinden om op zijn tijd jullie mening over bepaalde dingen te horen of te kunnen lezen waar jullie zoal mee bezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.