BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Tweet van de week: Hoe belangrijk is online marketing?

Door Ruben Teunissen (@rpg_teunissen)

Deze week is een tweet van Marco Derksen geselecteerd. Deze persoon is naast actief twitteraar, oprichter van het succesvolle blog Marketingfacts.nl. Eén tweet weidde hij aan een poster van Loesje. Deze meisjesnaam staat voor een fictief meisje dat posters met kritische en of humoristische teksten ophangt. Loesje bestaat sinds het jaar 1983 en is van oorsprong Arnhems.

Loesje Poster Wat zal degene die het eerst internet had eenzaam zijn geweest

Poster van Loesje over de eerste internetgebruiker

De tekst die op de poster (zie hiernaast) geschreven staat, heeft natuurlijk te maken met het internet en de opkomst daarvan. Uiteraard is het door Loesje humoristisch bedoeld. Al zegt de spreuk natuurlijk ook iets over de mate van belangrijkheid van het internet heden ten dage. Het is simpelweg niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Ook het gebruik van het internet bij de marketing van producten en diensten is volgens diverse deskundigen zeer belangrijk. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de opkomst van online marketing. De grote groep mensen die, sinds de eerste persoon op het internet, is toegestroomd maakt het internet een interessante omgeving voor bedrijven en marketeers. Wat is jouw mening over het belang van het internet bij de marketing van producten? En dan in het bijzonder het belang van online marketing?

Wat vind jij van online marketing?

  • Kunnen bedrijven tegenwoordig nog zonder online marketing?
  • Wordt het belang van online marketing overdreven?
  • Hoe zou jij als medewerker van een bedrijf de kansen van het internet benutten?

Laat jouw mening horen bij de reacties of deel deze blog middels de buttons hieronder.


Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.