Blog

Tweet van de Week: Richard Branson

De tweet van de week komt deze week van de alom bekende zakenman, oprichter en CEO van Virgin Group: Sir Richard Charles Nicholas Branson (@richardbranson). De ongelooflijke lijst van bedrijven binnen de Virgin Group (voor een volledige lijst zie: virgin.com/company) groeit ieder jaar. Virgin heeft op dit moment meer dan 300 merkdragende bedrijven wereldwijd, biedt een arbeidsplaats aan ongeveer 50.000 werknemers en is actief in 30 landen. De totale inkomsten in 2009 ruim 11.5 miljard pond.

Opvallend aan Virgin is ook de verscheidenheid in de bedrijven onder de Virgin Group is speciaal. Dat Virgin met succes zo’n diversiteit aan bedrijven kan runnen is onder andere te danken aan: de kracht van de merknaam, Richard Branson’s reputatie, onovertrefbaar netwerk van vrienden, contacten en partners en het denken in termen als familie in plaats van hiërarchie.

Door middel van onderstaande video, de kerst- en nieuwjaarsgroet van Richard Branson, wensen wij iedereen fijne feestdagen!

Leuk weetje: Richard Branson is de kwaadste niet. Op 20 januari 2009 mochten twee Nederlandse studenten in zijn privejet mee naar de inauguratie van president Barack Obama, na een simpel smsje. Ze mochten ook mee terug naar Engeland. Vanaf daar moesten ze hun ticket wel weer zelf betalen. Ik zou er voor tekenen!

https://tribalhome.net/owa/
The following two tabs change content below.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.