Twitjewelry: De nieuwe hype!?!

Het sociale medium Twitter heeft inmiddels al gezorgd voor de geboorte van diverse interessante concepten. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het eerder op dit blog besproken concept @socialijs. Ook het befaamde Twitterbrood is inmiddels een begrip onder actieve tweeps. Recentelijk is het concept Twitjewelry gelanceerd, wat in deze blog wordt behandeld.

Wat is het?

TwitjewelryTwitjewelry is, zoals de naam eigenlijk al zegt, een naam voor een concept waarbij het mogelijk is om online speciale sieraden te maken met daarop de gebruikersnaam op Twitter. Het idee is bedacht door Charissa Dubos, die ook eigenaar is van het sieradenmerk Andrews & Jones. Volgens haar zijn de sieraden geschikt om een persoonlijke draai te geven aan de dagelijkse outfit. Daarnaast is het mogelijk dat je nieuwe volgers krijgt, doordat mensen het sieraad zien en jouw profiel vervolgens via Twitter opzoeken.

Het assortiment

Op dit moment bestaat het assortiment uit kettingen en armbanden die gemaakt zijn van Sterling zilver. In deze sieraden wordt, zoals eerder benoemd, de gebruikersnaam op Twitter gegraveerd. Daarnaast is het mogelijk om in plaats van de gebruikersnaam een bepaalde boodschap met hashtag in het sieraad naar keuze te laten graveren. De prijs voor een sieraad bedraagt $44,95, wat met de huidige wisselkoersen overeenkomt met ongeveer 30 euro.

Laat jouw mening horen!

 • Wat vind jij van dit concept?
 • Zou jij een Twitjewelry sieraad aanschaffen?
 • Wordt dit een trend of blijft het een hype?

Laat jouw mening horen bij de reacties of deel deze blog middels de buttons hieronder.


3 thoughts on “Twitjewelry: De nieuwe hype!?!”

 1. Loes schreef:

  Eigenlijk dus hetzelfde als wanneer je met een naamketting loopt.. Niet mijn smaak.

 2. Dion schreef:

  Niet? Vind k wel iets voor jou Loes 😉

 3. Stan schreef:

  Ja, net als een piercing 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.