BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Vaarwel, Meneer van Dalen

We hebben het inmiddels allemaal wel gehoord; de populaire supermarktmanager, Meneer van Dalen, gaat stoppen bij de Albert Heijn. De bekende supermarktketen heeft besloten haar populaire marketing icoon de deur uit te doen en een nieuwe weg in te slaan. Wat deze nieuwe weg precies gaat zijn is nog onduidelijk, maar één ding is zeker; Nederland is in rep en roer. Meneer van Dalen heeft zich gevestigd als een van de populairste reclame personages van deze tijd en heeft in de afgelopen jaren menig huisvrouw’s hart gestolen met zijn charmante performances.

Persoonlijk vind ik de reclames van Albert Heijn altijd erg leuk en vooral aanstekelijk, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik ook erg nieuwsgierig ben naar wat ze nu gaan doen. Wellicht een grotere rol voor de hamsters? Om de –meneer van Dalen periode – goed af te sluiten, blik ik graag nog even terug op zijn mooiste, grappigste en origineelste momenten.

Disney weken

 

Pepersaus, Pepersaus

Meneer van Dalen was nooit te beroerd om zijn zangkunsten met ons te delen. In deze kerstspecial haalt hij er een koortje bij en scoort de Albert Heijn weer met een erg aanstekelijke reclame

 

Tarzan meets Jane

 

Zo hebben we natuurlijk allemaal onze favorieten. Albert Heijn heeft het in ieder geval weer erg goed aangepakt, want zelfs bij het vertrek van Meneer van Dalen komt er een enorme media aandacht op de keten af. Een paar dagen geleden kon de consument chatten met meneer van Dalen en de supermarktketen lanceerde ook nog een laatste filmpje waarin de manager vaarwel zegt tegen ons allemaal. Wat vind jij? Is het verfrissend om weer eens een ander gezicht te zien in de reclames, of ga je de goede oude meneer van Dalen missen?

http://youtu.be/mAZDr05nsOY

 

The following two tabs change content below.

Paola Geurts

Laatste berichten van Paola Geurts (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.