BlogMarkethings.net inspireertOverig

Vapiano: een nieuwe eetbeleving

Het is eigentijds, verfrissend, goedkoop maar vooral lekker: Vapiano. Vapiano is een restaurant waar je wordt opgepiept als je pizza klaar is, de basilicumplantjes niet alleen voor de sier op tafel staan en je bestellingen op een pasje worden bijgeschreven. Vapiano zorgt voor een compleet nieuwe eetbelevenis.

csm_lounge_b2812a1678 Olijfboom

Front-cooking
Er wordt gewerkt volgens het ‘front-cooking’ principe. De gerechten worden ter plekke besteld en vers bereid volgens de specifieke wensen van de klant. Hiervoor zijn er verschillende balies voor pizza, pasta en antipasta & insalate. Bedienend personeel komt hier niet meer aan bod.

[pullquote]Chi va piano, va sano e va lontano[/pullquote] (voor degenen onder ons die de Italiaanse taal nog niet helemaal onder de duim hebben: If you have an easy-going and relaxed approach to life, you’ll live more healthily and longer) is het motto van restaurantketen Vapiano. De gezonde uitstraling komt naar voren door het lichtinval, het lichte interieur en de verse kruiden op tafel. Hiernaast zijn er grote tafels die het communicatieve aspect van Vapiano en het idee van gezamenlijk plezier benadrukken.

Betalen
Dankzij het handige betaalsysteem kan men de avond gemakkelijk voortzetten in de loungebar. Er hoeft niet van tafelnummer gewisseld te worden. Alles wat de klant bestelt, wordt bijgeschreven op het persoonlijke pasje. Bij het verlaten van het restaurant wordt de rekening van het pasje afgelezen en betaald.

Hieronder een promotiefilmpje over Vapiano:

Deze restaurantketen is het meest vergelijkbaar met La Place. Toch zorgt Vapiano voor een andere en gezondere eetbeleving. Het is een nieuw en verfrissend concept. Wordt dit de toekomst van de restaurantbranche?

The following two tabs change content below.

Dionne

Laatste berichten van Dionne (toon alles)

2 gedachten over “Vapiano: een nieuwe eetbeleving

  1. Klinkt erg leuk en uniek, zitten er ook al vestigingen in NL? Dan ga ik zeker een keertje langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.