BlogMarkethings.net informeert

Viral Natuurmonumenten over Nationaal Park Veluwezoom

Natuurmonumenten heeft afgelopen dinsdag een viral gelanceerd over het Nationaal Park Veluwezoom. Het park is een natuurgebied van 5000 hectare op de Veluwe in de provincie Gelderland. Omdat het park in 1911 door Natuurmonumenten werd aangekocht viert het park dit jaar haar 100-jarig jubileum. Bovendien werd het park 80 jaar geleden het eerste nationale park van Nederland. In de viral worden de bewoners (dieren) uit het park aan het woord gelaten. Zij vertellen hoe zij het jubileum willen vieren tijdens een speciaal belegde persconferentie.

Geslaagde viral van Natuurmonumenten of juist niet?

Wat vind jij van deze viral? Zal deze video zich volgens jou verspreiden als een virus? Laat het weten bij de reacties, of deel het blog middels de onderstaande buttons.

         


Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

Een gedachte over “Viral Natuurmonumenten over Nationaal Park Veluwezoom

  1. De insteek is eigenlijk best leuk bedacht (bewoners aan het woord). Persoonlijk vind ik het alleen net iets aan de lange kant, waardoor mijn aandacht verslapt. Van een viral verwacht je doorgaans dat deze je pakt en er vervolgens voor zorgt dat je deze aan al je vrienden wilt laten zien (Twitter/FB). Dat idee had ik bij deze viral nu weer niet. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.