BlogCommunicatieMarkethings.net informeert

Viral T-Mobile over huwelijk Prince William and Kate Middleton

Door Ruben Teunissen (@rpg_teunissen)

T-Mobile heeft het aankomende huwelijk van de Britse kroonprins William met Kate Middleton aangegrepen om een viral video te maken. Het prinselijk paar zal op 29 april aanstaande in de Westminster Abbey te Londen in het huwelijksbootje treden. In de viral komt de entree van de meest belangrijke familieleden en de tortelduifjes Prince William en Kate Middleton aan bod. Ze blijken een complete choreografie voorbereid te hebben, die ze dan ook ten uitvoer brengen.

Populaire viral T-Mobile

Om duidelijk te maken dat het om een viral van T-Mobile gaat, komt aan het einde van het filmpje de slogan van T-Mobile ‘One’s life is for sharing’ in beeld. Het filmpje zelf is sinds 14 april online en is op dit moment al bijna 6.000.000 keer bekeken. Bovendien zijn op Youtube 17.217 stemmen voor leuk uitgebracht.

Een geslaagde viral of juist totaal niet?

Laat jouw mening horen bij de reacties of deel deze blog middels de buttons hieronder.

         


TIP: Lees ook het blog over condooms ter ere van William en Kate.

Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

3 gedachten over “Viral T-Mobile over huwelijk Prince William and Kate Middleton

  1. Verrassend wat je soms vindt aan flashmobs (virals) via YouTube. Helaas is het zo dat de echt leuke flashmobs eigenlijk geen flashmobs zijn, maar eerder een soort van knap geregisseerd openbaar toneel. De filmpjes zijn er desondanks niet minder leuk en spectaculair om. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.