Blog

Virals of the moment…

Viral marketing, dé manier om je bedrijf via sociale netwerken naamsbekendheid te geven. Het lijkt wel of er steeds meer bedrijven aan deze trend meedoen. Een grappig filmpje waarvan je opvrolijkt, of juist een ingrijpend verhaal dat je een kippenvelmoment bezorgd. Ook in het nieuwe jaar zijn er al flink wat virals online gegaan. De volgende virals van dit moment, sommige al wat bekender dan andere, wil ik je toch echt even laten zien.

Wishes for baby – Fisher Price

Speelgoedfabrikant Fisher Price scoorde al een kleine 2 miljoen views met hun viral waarin zij de wereld en natuurlijk ook zichzelf een hoop baby’s toe wensen in 2015. In deze viral volgt Fisher Price mama’s en pas geboren baby’s van over de hele wereld. Fisher Price wenst voor baby’s.

SLAP HER – Fanpage.it

Misschien al een wat bekendere viral voor de meeste, is die van nieuwspagina Fanpage.it. Afgelopen week is dit filmpje maar liefst 15 miljoen keer bekeken via Facebook. In deze viral staat vrouwenmishandeling in Italië centraal, welk tot op de dag van vandaag nog een groot probleem is in het land van de pizza. Via deze viral maken zij het probleem zichtbaar door kinderen in een situatie te stoppen waarbij aan de jongetjes gevraagd wordt om het mooie meisje te slaan. De reacties van de jongetjes bezorgen je een kippenvelmoment, zó lief. Een negatief iets, met een mooi en positief randje.

Hyper – Edeka

De Duitse supermarktketen Edeka heeft weer een nieuwe viral online gezet. Dit keer hebben ze Scooter geregeld, bekend uit de jaren 90. Een foute viral als je het mij vraagt, maar was de ‘Supergeil’ viral van Edeka dat niet ook? En wat een succes is dat geworden.. ik ben benieuwd wat dit gaat brengen!

The joy of storage – IKEA

Een nog minder bekende viral is deze nieuwe van IKEA, welke inspeelt op het welbekende drama van iedere vrouw: Kastruimte. Hoe groot de kast ook is, hij zit tot aan de nok toe vol. Hierop speelt IKEA op in met deze goed bedachte video. Kledingstukken vliegen als vogels door de lucht, op zoek naar een plek om te overwinteren. Uiteraard belanden ze veilig en warm in een IKEA kast.

Welke viral vindt jij het beste? Of weet je zelf nog een leuke? Laat het weten in een reactie. Wij bij Markethings.net kunnen niet wachten tot er weer een nieuwe leuke viral uitkomt!

The following two tabs change content below.

Kim van Loo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.