BlogCommunicatie

Welke huisstijl kies jij voor je drukwerk?

Daar sta je dan. Net afgestudeerd en vol met ideeën over de start van je nieuwe onderneming. Jij hebt de brains en die ga je omzetten in een stevige marketingstrategie. Natuurlijk heb je ideeën zat om jouw bedrijf online te presenteren. Zonder website kom je nergens, dus dat is nummer 1. Maar naast een sterke online aanwezigheid, moet een goede onderneming ook fysiek bestaan. Een professionele online drukker als www.123drukken.nl is daarin gespecialiseerd. Het is immers van het grootste belang dat je het bestaan van jouw bedrijf voor je klanten visualiseert. Dat doe je niet alleen met een visitekaartje. Ben je een professional, dan kies je direct vanaf de start voor een herkenbare huisstijl.

Consequente huisstijl

Kies je voor een doordachte huisstijl, dan doe je niet onder voor bestaande concurrenten. Je draait direct mee met de rest, terwijl je bijvoorbeeld kwalitatief hoogstaande brochures uitdeelt tijdens een festival of beurs. Natuurlijk zet je overal je nieuwe bedrijfslogo op. Op een beurs of tijdens een festival gebruik je vooral promotiemateriaal. Je vindt die producten overzichtelijk geordend op de website van de online drukkerij. Deel je flesjes wijn of vruchtensap uit aan potentiële klanten, dan zijn op dit moment de flessenhalslabels heel populair. Maar ook boekenleggers en posters doen het altijd goed. De keuze voor het juiste promotiemateriaal, hangt af van het type klant dat jij aan je wilt binden. Je kunt je hierover uitgebreid laten voorlichten bij de online drukkerij. Want ook al werken deze partijen alleen online, de klantenservice is natuurlijk beschikbaar om eventuele vragen mee door te nemen.

Zorg dat jouw bedrijf staat als een huis

Tot zover je promotieactiviteiten op festival en beurs. Ook tijdens de dagelijkse werkzaamheden hoort je onderneming te staan als een huis. Gebruik dus hoogwaardig briefpapier. Natuurlijk horen daar enveloppen in dezelfde stijl bij. Ook geef je iedereen het liefst een visitekaartje mee. Zorg daarom dat ze steeds op voorraad zijn. Dat goed zakelijk drukwerk niet duur hoeft te zijn, zie je direct op de website van de online drukkerij. Zo heeft www.123drukken.nl zelfs een ‘Huisstijl pakket’ bij haar zakelijke mogelijkheden neergezet. Dit basic pakket kun je zelf uitbreiden met flyers, folders, brochures, stickers en mappen in dezelfde stijl. Drukwerk heeft een groot en langdurig bereik. Geef je jouw klanten een gedrukte kalender mee, dan hangt jouw bedrijf met een beetje geluk een heel jaar lang in de ontvangstruimte van je klant. De impact van zo’n stuk drukwerk is dus veel groter dan een advertentie die slechts drie seconden op het beeldscherm staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.