Zakelijk flirten

De inhoud van dit artikel is offline gehaald wegens een copyright claim van mevrouw M. Wiersma, auteur van het boek : ‘ Zakelijk flirten’.

De redactie heeft besloten om de tekst onmiddellijk te verwijderen en heeft absoluut niet de intentie om auteurs hun rechtelijke copyright te kort te doen, of zelfs enige irritatie op te wekken door copyrights te negeren.

De InforMAAtie Redactie

4 thoughts on “Zakelijk flirten”

 1. Walther schreef:

  Wat een onzin en aanstellerij. Mevrouw Wiersma mag blij zijn met alle aandacht. Er stond een keurige bronvermelding onder het artikel en had ook geen enkele commerciele insteek. Zielig vind ik het.

 2. Gilbert schreef:

  Hi Walther,

  Het is inderdaad, jammer. Wij hadden onze bronnen wellicht beter moeten checken en beter moeten gebruiken. Niet getreurd speciaal voor jouw hebben we een nieuwe test samengesteld ;). Veel plezier!!

  http://informaatie.nl/2011/01/zakelijk-flirten-hoe-het-wel-moet/

 3. Reagerend op de sommatie van mevrouw wiersma heb ik haar dit ook voorgelegd, dat ze een marketing kans had. Dit zag ze anders, ik ben vooral verbaast dat ze flirtcoach is. In de praktijk laat ze de ervarig helaas direct varen.

 4. Dion Heijmink schreef:

  Haha, wat ze hiermee wilt bereiken is me een raadsel. Wist niet dat negatieve publiciteit tegenwoordig ook al in targets werd opgenomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.