Zifra de Vreugd

zifra de vreugd

Hi allemaal!
 
Ik ben Zifra en ik ben sinds januari 2019 troste blogger voor Markethings.net. Na mijn bachelor Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam ben ik begonnen aan de pre-master Marketing Management. En alsof dat nog niet genoeg was, heb ik ook de MSc. Marketing Analytics aan mijn lijstje toegevoegd. Om mijn eerste master met succes af te ronden heb ik het afgelopen half jaar stage gelopen bij de grootste webwinkel van Nederland – en nu hoef ik natuurlijk niet te zeggen wie dat is (en nee het is geen Coolblue ;)). Tromgeroffel…. bol.com! Dit was een onwijs leerzame ervaring en voor dit mooie bedrijf heb ik dan ook mijn eerste masterthesis geschreven. Over een paar werken ga ik beginnen aan mijn tweede masterthesis. Nee, ik ben niet gek, want wie wil er nou geen twee thesissen schrijven?
 
Ik vind schrijven erg leuk. Toen ik daarom tot de conclusie kwam dat ik dit veel te weinig doe, was Markethings.net de perfecte mogelijkheid. Je kunt van mij blogs verwachten over allerlei onderwerpen die marketing-gerelateerd zijn. Mijn voornaamste interesses gaan uit naar Experience Marketing, neuromarketing en online-marketing.
 
Mocht je suggesties of vragen hebben, laat me het dan weten! Ik sta overal voor open.
 
 
The following two tabs change content below.
blank

Zifra de Vreugd

Zifra studeert Marketing Management en Marketing Analytics aan de Universiteit van Tilburg en blogt sinds februari 2019 voor Markethings.net. Haar interesses zijn onder andere te vinden in Experience Marketing, neuromarketing en online-marketing.